*RESURSE WEBmasteri* - un site cu ... resurse !

20101122

SEO : PROMOVARE - INSCRIEREA IN DIRECTOARE

Parese ca cel mai important lucru din toate este sa ai legaturi de la alte seit-uri sau bloguri catre tine , si , daca se poate ca acestea sa fie cu page rank marisor , e si mai bine .

Deci , in primul rand ne putem  inscrie in directoare . Este de preferat sa incepem cu cele locale caci sunt o multime deja , si apoi sa incercam sa ne inscriem in directoare straine .

Sa vedem ce posibilitati avem :
- DIRPEDIA.RO  ne da , cum deschidem pagina , lista celor mai bune 10 directoare romanesti :
Open Directory , Ponturi fierbinți , SmartNetBook , Smarty , Xweb.ro , TotalTop , Director Web , Santamia , URLs.ro , Looker , dar , daca mai cautam putin gasim  : DIRECTOARE GENERALE , lista in care avem aproape 600 directoare , deci avem de unde alege , in plus ne da si page rank-ul acestor directoare si ne spune daca trebuie sa ne facem cont sau nu  ;
- FREEWEBSUBMISSION.COM ne ofera o lista cu 50 de motoare de cautare si directoare  straine cu page rank-ul google si alexa si , in plus se poate face indexare automata in 20 de motoare de cautare ;
- SUBMITHELPER.COM are cateva pagini bune cu directoare straine cu page rank-ul lor  ;
-AOLDIR-SUBMIT aici putem sa ne inscriem intr-un  director renumit .

Spor la lucru ! Pentru ca este bine vazuta inscrierea manuala , nu cea automata .

O alta metoda buna este comentarea pe diverse subiecte  pe forumuri si pe alte seit-uri sau bloguri , de preferat cu specific asemanator cu al nostru , ca sa fim cat mai in tema si comentariile noastre sa fie cat mai pertinente , pentru a fi cititi si , odata cu comentariul ne putem pune si url-ul seit-ului sau blogului nostru , in semnatura noastra (ex: vio-semnal.ro) . Sigur veti gasi voi insiva forumuri preferate sau alte seit-uri sau bloguri pe care sa va faceti simtita prezenta .

Activati cu placere !

Daca ati parcurs toti acesti pasi de optimizare-promovare si aveti un continut interesant sau incitant , bine structurat , sunt sanse sa aveti un site bine cotat care sa apara pe primele pozitii la cautare si care sa obtina un page rank mai mare de 0 . Puteti sa cautati ce page rank are la google seit-ul vostru aici : AFLARE PAGE RANK .







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Detect yahoo invisible