*RESURSE WEBmasteri* - un site cu ... resurse !

20101103

MARPLO.NET

Un seit de milioane !  Ofera cursuri online gratis de HTML , CSS , PHP-My SQL , JAVA  ,  AJAX , ADOBE FLASH , si , in plus cursuri de engleza si de spaniola . Nu sunt niste tutoriale invechite , sunt destul de actuale si explicate pe intelesul tuturor .

Si , desigur ca ofera resurse   , respectiv scripturi Java , pentru lucrul cu text , precum : colorare text , modificarea culorii , miscarea unui text ; pentru lucrul cu imagini , precum : autoschimbarea unor imagini , schimbare background , efect zbor avioane sau fluturi , si foarte important ,  redirectionarea la schimbarea adresei unui seit .

Vizitand seit-ul , veti descoperi altele , care va intereseaza personal mai mult , tinand cont ca are si forum , unde puteti afla mai multe , si ca este tradus in romana , deci este foarte usor de inteles , fara greselile de traducere de la google (asta nu inseamna ca nu apreciez ca avem un astfel de instrument la indemana cum este traducerea oferita de google , fara care nu am avea acces la seit-uri straine fara cunoasterea limbii respective) .



Citeste si :




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Detect yahoo invisible