*RESURSE WEBmasteri* - un site cu ... resurse !

20101127

SEO : TITLURILE - VITALE PENTRU OPTIMIZARE SEIT

Mi-a trebuit cam mult timp (jumate an) sa inteleg cat de importante sunt titlurile si cum sa le aleg . Sa nu credeti ca nu am citit despre asta  de la inceput , dar , ca si copiii sau tinerii  , pana nu am facut greseli pe care le-am platit cu varf si indesat , nu m-am invatat minte .

In  primul rand , la titlul seit-ului sau blogului . lasa-l pe google sau alt motor de cautare cu care lucrezi , sa te ajute . Trebuie sa stii despre ce vrei sa fie spatiul tau web , alege un titlu sugestiv din cel mult doua (sau trei cuvinte) si fa cautarea cu motorul de cautare ;.daca vezi ca primesti mult peste 100000 rezultate , alege alt titlu . In acelasi timp , gandeste-te sa fie din aria de mare interes a domeniului respectiv , daca  nu poti fi sigur ca vei crea un titlu-brand din prima cu ceva inedit sau personal  (vezi yahoo , google ) .Sigur vei gasi ceva potrivit macar in jur de aceasta cifra , daca nu se poate cu mult mai putin .

  In plus , eu sfatuiesc sa pui acest titlu si in cuprinsul URL-ului tau , de fapt sa inceapa asa , chiar daca mai adaugi unele cuvinte cheie .

Dar nu este suficient , pentru ca ar trebui sa stii ce cauta mai intai motorul de cautare . In primul rand , iti parcurge pagina de pornire , care trebuie sa fie sugestiva pentru titlul pe care l-ai ales pentru spatiul tau web , unde cauta cuvintele-cheie in corelatie cu titlul tau . Aceste cuvinte cheie sunt  "cheia" succesului , nu degeaba li se spune asa . Este necesara o anume densitate a cuvintelor cheie , deci e bine sa nu fie prea putin  repetate (ori putine , ori deloc , cam tot aia ) , dar nici sa fie prea des repetate (sanctiune ) . Tot ce apare pe aceasta pagina este important  , fii atent la asta (titluri fotografii , widgeturi , bloguri si seit-uri recomandate ) , dar in primul rand  postarea de pe prima pagina , incepand cu titlul , mai ales , si continutul adecvat , acestea presarate  cu acele cuvinte cheie "in concentratie optima" .

Si tot nu este de ajuns , caci nu poti cu un singur articol sa ajungi in fata . Trebuie sa mai ai cel putin cinci articole la postari cu titluri si continut adecvat , scrise personal , de cat mai mare interes sau incitante , dar sa respecte regula cuvintelor cheie . In plus , poti sa aduci si unele articole copiate de pe alte seit-uri , dar trebuie sa specifici sursa , caci , mai repede sau mai tarziu poti fi penalizat . Ai grija sa se incadreze in reguli .


Asta poate fi un inceput bun . Dar mai ai mult de lucru . 

Succes !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Detect yahoo invisible